ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ.GR
Image default
EUROLEAGUEEUROPA LEAGUEΑΛΛΑ ΣΠΟΡΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αθλητικός Όμιλος Ερμιονίδας

Δείπνο για τα μέλη του ΑΟ Ερμιονίδας – Μια ομάδα, μια οικογένεια 🍱🍖

🔵⚪️ Οι παίκτες και το προπονητικό τιμ της ανδρικής ομάδας, καθώς και μέλη της διοίκησης του ΑΟ Ερμιονίδας πραγματοποίησαν δείπνο, το βράδυ της Τρίτης (17/9), μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης στο κλειστό γυμναστήριο Ερμιόνης «Γεώργιος & Ευαγγελία Μπουρνάκη».

🔵⚪️ Ο κόουτς Άκης Καλαϊτζάκης, οι παίκτες και τα μέλη της διοίκησης μίλησαν για τη νέα σεζόν που έχουν μπροστά τους, αλλά και για την πορεία της προετοιμασίας τους. Οι αθλητές απόλαυσαν ένα πλούσιο μενού και «αποφορτίστηκαν» από τις σκληρές προπονήσεις, τις οποίες έχουν πραγματοποιήσει τις προηγούμενες εβδομάδες.

459787

⚪️🔵 Μέσα σε οικογενειακό κλίμα, όλοι έδωσαν υπόσχεση για συνέχιση της δουλειάς, με στόχο ο ΑΟ Ερμιονίδας να παρουσιάσει και τη νέα αγωνιστική περίοδο (2024-25) ανταγωνιστικό πρόσωπο στα παρκέ. Μια ομάδα, μια οικογένεια, συνεχίζουμε την προσπάθεια μας, σεμνά και ταπεινά.

🔵⚪️ Το δείπνο ήταν πρωτοβουλία της διεύθυνσης της ταβέρνας «Κάβος» (Μανδράκια Ερμιόνης), όπου και φιλοξενήθηκαν τα μέλη του συλλόγου μας. Ευχαριστούμε θερμά το προσωπικό και τη διεύθυνση του συγκεκριμένου καταστήματος για τις υπηρεσίες τους και το δείπνο που μας παρέθεσαν. Lefteris Dagres

Related posts

Μπαρτσελόνα: Θέμα χρόνου η ανανέωση με τον Τσάβι

admin

Έτοιμος για το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο ο Καμάρντα

admin

Μάντσεστερ Σίτι: Η φωτογραφία του Γκουαρδιόλα και του επιτελείου του με τα τέσσερα δάκτυλα που “άναψε φωτιές”

admin