ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ.GR
Image default
ΑΚΑΔΗΜΙΕΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΔΡΕΠΑΝΟΥ – ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ PANATHINAIKOS FC / ΠΑΕ Παναθηναϊκός

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΔΡΕΠΑΝΟΥ – ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ PANATHINAIKOS FC / ΠΑΕ Παναθηναϊκός ⚽️

📌 Η έναρξη των εγγραφών στις ακαδημίες ποδοσφαίρου μας ξεκίνησε. Είναι ένα σημαντικό γεγονός για τους νεαρούς αθλητές που θέλουν να ασχοληθούν με το αγαπημένο τους άθλημα,το ποδόσφαιρο!

📌 Η αρχή της ποδοσφαιρικής σεζόν είναι μια ευκαιρία για τους μικρούς μας φίλους να εγγραφούν στην ακαδημία μας και να ξεκινήσουν την ποδοσφαιρική αλλά και αθλητική τους πορεία.

📌 Η εγγραφή στην ακαδημία μας ποδοσφαίρου είναι σημαντική, γιατί παρέχει στους νεαρούς ποδοσφαιριστές τη δυνατότητα να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους, να μάθουν την αγάπη για τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο ,τις αξίες της ομαδικότητας και του αθλητικού ανταγωνισμού μέσω προπονητικής διαδικασίας με πιστοποιημένους προπονητές.

📌 Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΑΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΑΝΙΑΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΚΑΤΟΧΟΣ UEFA A

📌 Σαν ακαδημία είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που βρισκόμαστε στον 4 συνεχόμενο χρόνο και συνεχίζουμε !

Η ακαδημία μας ανήκει στο δίκτυο σχολών της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ με όλα τα προνόμια και την εξέλιξη για τους μικρούς μας ποδοσφαιριστές , τα παιδιά επίσης ασφαλίζονται από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός και τα παιδιά παρακολουθούνται και εξελίσσονται μέσα από την ποδοσφαιρική διαδικασία των προπονητών .

Η Ακαδημία μας παρέχει στα παιδιά και τους νέους την ευκαιρία να αναπτύξουν τις αθλητικές τους δεξιότητες, να εκπαιδευτούν σε ασφαλές και υγιεινό αθλητισμό, να μάθουν τις αξίες της συνεργασίας, της αφοσίωσης και της αυτοπειθαρχίας.

📌 Επιπλέον, η συμμετοχή των παιδιών στην ακαδημία Παναθηναϊκός μπορεί να ανοίξει την πόρτα για περαιτέρω ανάπτυξη και ευκαιρίες, όπως η συμμετοχή σε πρωταθλήματα και η εξέλιξη προς υψηλότερα επίπεδα σηματοδοτεί την αρχή μιας ενδιαφέρουσας ποδοσφαιρικής περιπέτειας και την ευκαιρία να αναπτύξουν το ταλέντο τους στο ποδόσφαιρο και στον αθλητισμό.

Συνολικά, οι αθλητικές ακαδημίες παίζουν κρίσιμο ρόλο στην ανάπτυξη των παιδιών και των νέων, τόσο φυσικά όσο και ψυχοκοινωνικά .

📌 ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΔΡΕΠΑΝΟΥ – ΣΧΟΛΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ☘️

ΜΑΝΙΑΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ – ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ – ΚΑΤΟΧΟΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΣ UEFA A

Related posts

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Η «πράσινη» κυριαρχία στην στατιστική και τα αμυντικά ρεκόρ

admin

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Τέλος εποχής για Τζόουνς μετά από 12 χρόνια στο “Ολντ Τράφορντ”

admin

Ολυμπιακός μεταγραφές: Ενδιαφέρον για τον Αντριέλσον, γράφουν στη Βραζιλία

admin