ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ.GR
Image default
NBAΔΙΕΘΝΗΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΜΠΑΣΚΕΤ

Αντετοκούνμπο: Οι πόντοι που συγκέντρωσε ο Γιάννης στην ψηφοφορία για τον κορυφαίο αμυντικό της χρονιάς

Μπρουκ Λόπεζ, Γιάννης Αντετοκούνμπο και Τζρου Χόλιντεϊ συγκέντρωσαν ψήφους για τον κορυφαίο αμυντικό της χρονιάς στο NBA. Δείτε αναλυτικά πόσοι ψήφισαν τον Greek Freak και τους υπόλοιπους παίκτες της λίγκας.

Ο Τζάρεν Τζάκσον Τζούνιορ κατέκτησε το “Hakeem Olajuwon Trophy” που αντιστοιχεί στον κορυφαίο αμυντικό της χρονιάς στο NBA, με αρκετά μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο Μπρουκ Λόπεζ. Για την ακρίβεια ο παίκτης των Γκρίζλις συγκέντρωσε 391 πόντους έπειτα από 56 first place votes (κάθε μία αντιστοιχεί σε 5 πόντους), 35 second place votes (κάθε μία αντιστοιχεί σε 3 πόντους) και 6 third place votes (κάθε μία αντιστοιχεί σε 1 πόντο). Αντίστοιχα ο παίκτης των Μπακς μάζεψε 101 πόντους από 31 first place votes, 47 second place votes και 13 third place votes.

Ο Λόπεζ δεν ήταν ωστόσο ο μόνος παίκτης των ελαφιών που βρέθηκε μέσα στη σχετική λίστα για το βραβείο του αμυντικού της χρονιάς, αφού στην πέμπτη θέση της ψηφοφορίας συναντάμε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ο Greek Freak συγκέντρωσε 14 πόντους, έπειτα από δύο second place votes και οκτώ third place votes. Λίγο πιο κάτω και πιο συγκεκριμένα στην 7η θέση υπάρχει και ο Τζρου Χόλιντεϊ με 8 πόντους, έπειτα από μία second place vote και πέντε hird place votes.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Related posts

Αγώνα δεξιοτεχνίας στο λιμάνι Ναυπλίου 13/10/2024

admin

Πλατανιώτη και Μαλκογεώργου προκρίθηκαν στον τελικό του ελεύθερου ντουέτου

admin

Ήττα με 3-2 στον πρώτο τελικό του Europe Cup για την Ενεμπόν του Σγουρόπουλου

admin