ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ.GR
Image default
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΜΠΑΣΚΕΤ

Γουόκαπ: “Λατρεύω αυτό που έχουμε χτίσει και γι’ αυτό θέλω να μείνω στον Ολυμπιακό”

Να μείνει για πολλά χρόνια στον Ολυμπιακό θέλει ο Τόμας Γουόκαπ και το δήλωσε για ακόμα μία φορά, αυτή τη φορά στην ΕΡΤ και στον Βαγγέλη Ιωάννου.

Δεν έχει κρύψει ποτέ την επιθυμία του να μείνει για πολλά χρόνια στον Ολυμπιακό, δεν το έκανε ούτε το βράδυ της Κυριακής (2/4) μετά από την άνετη νίκη επί της Καρδίτσας για την 21η αγωνιστική της Basket League. Ο Τόμας Γουόκαπ εξήγησε στην ΕΡΤ και στον Βαγγέλη Ιωάννου πόσο όμορφα περνάει στην Ελλάδα, πόσο απολαμβάνει αυτό που έχει δημιουργηθεί στην ομάδα του Πειραιά και ήταν ξεκάθαρος στο ότι θέλει να επεκτείνει τη συνεργασία του με τον οργανισμό και μετά από το καλοκαίρι του 2024 που ολοκληρώνεται το τρέχον συμβόλαιό του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τόμας Γουόκαπ:

Αισθάνομαι άνετα χάρη στο σύστημά μας, χάρη στην κουλτούρα που έχουμε, όλοι πασάρουμε, είναι διασκεδαστικό να παίζεις σε αυτή την ομάδα, δίπλα σε τόσο ταλαντούχους μπασκετμπολίστες, δίπλα σε παίκτες που δεν είναι εγωιστές. Δεν έχω σχεδιάσει πότε θα ξυριστώ, δεν με ενδιαφέρει ποιον θα αντιμετωπίσουμε στα playoffs της EuroLeague, αυτό που ξέρω είναι ότι λατρεύω το μέρος εδώ, την Ελλάδα, τον κόσμο, το μπάσκετ εδώ. Αυτό που έχουμε δημιουργήσει με τους συμπαίκτες μου και με τους προπονητές μου. Όλα αρχίζουν για εμένα από το μπάσκετ και γι’ αυτό θέλω να μείνω εδώ“.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Related posts

Ολυμπιακός – EuroLeague playoffs: Οι τρεις πιθανοί αντίπαλοι και τα τρία σενάρια για το ζευγάρωμα

admin

Χαραλαμπίδης: «Η προετοιμασία για το Προολυμπιακό χρειάζεται… χειρουργικές κατευθύνσεις»

admin

Πέθανε ο Ράιαν Μάλετ

admin