ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ.GR
Image default
ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ Α’ΕΘΝΙΚΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ!!!

Η ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ ΦΟΡΑΕΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΕΙ ΠΑΝΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ Α’ΕΘΝΙΚΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ!!!

Το καλοκαίρι του 2016 ξεκίνησε η προσπάθεια για την δημιουργία γυναικείας ποδοσφαιρικής ομάδας στη Δράμα από ανθρώπους που αγαπούν τον “βασιλιά” των σπορ.

Από τότε τέθηκαν οι βάσεις για ένα ισχυρό σύνολο που στόχευε σε πρωταγωνιστικο φόντο.

Την περασμένη σεζόν η δραμινή ομάδα στέφθηκε πρωταθλήτρια στον 1ο όμιλο της Β’Εθνικής Γυναικών και κέρδισε την άνοδο στην Α’ Εθνική μέσω της διαδικασίας των μπαράζ ανόδου που διεξήχθησαν στο ιστορικό γήπεδο “Παντελής Μαγουλάς” της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ στη Νέα Ιωνία.

Η διατήρηση του περσινού βασικού κορμού και η προσθήκη κάποιων ποιοτικών παικτριων με εμπειρία και σε ευρωπαϊκά γήπεδα ανεβάζουν τον πήχη και ενισχύουν το ρόστερ.

Φέτος η γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα της Δόξας Δράμας θα αγωνίζεται στο ιστορικό γήπεδο της πόλης το οποίο τις δεκαετίες του 80′-90′ γνώρισε μεγάλες και ανεπανάληπτες στιγμές με την παρουσία της ανδρικής ομάδας που μεσουρανούσε στην Α’Εθνική,ενώ φέτος θα αγωνίζεται στο τοπικό της Δράμας.

Από την άλλη οι Δραμινές όντας νεοφώτιστες στοχεύουν στην άμεση εξασφάλιση της παραμονής στη μεγάλη κατηγορία,ενώ τεχνική ηγεσία,διοίκηση και κόσμος είναι ενωμένοι για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Αύριο η Δόξα Δράμας αντιμετωπίζει εντός έδρας τον εξαιρετικό Αστέρα Τρίπολης και δηλώνει έτοιμη για την έναρξη του πρωταθλήματος της Α’Εθνικής Γυναικών!!!

Επιμέλεια:Ηλίας Σχορτσιανίτης

Related posts

Γαλλία (13η αγωνιστική): Ντέρμπι κορυφής στο Παρίσι

admin

Μπραντ Πιτ: “Θα μείνω στη Formula 1 μέχρι να με διώξουν με τις κλωτσιές”

admin

WTT Feeder Ιταλίας: Στα διπλά ήρθαν οι προκρίσεις στο ταμπλό για την ελληνική αποστολή

admin