ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ.GR
Image default
SUPERLEAGUEΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Οι επιστροφές που περιμένει ο Λουτσέσκου και οι περιπτώσεις Ίνγκασον και Ολιβέιρα

Η νίκη στον Βόλο έδωσε στον ΠΑΟΚ το δικαίωμα να διεκδικήσει την 3η θέση στην τελική κατάταξη του πρωταθλήματος σε ένα παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό την Κυριακή στην Τούμπα (14/05, 20.00).

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έδωσε χθες Τρίτη ρεπό στους ποδοσφαιριστές του και τους περιμένει σήμερα για να ξεκινήσουν την προετοιμασία για το ντέρμπι με τους ερυθρόλευκους.

Το ιδανικό για τον προπονητή του Δικεφάλου θα ήταν να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές του διαθέσιμους για τα δυο μεγάλα, τελευταία παιχνίδια της σεζόν με τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ. Από το παιχνίδι με τον Βόλο δεν προέκυψαν νέα προβλήματα, αφού ο Λουτσέσκου φρόντισε να προστάτεψει Σβαμπ και Ζίβκοβιτς που ήταν στο όριο των καρτών αποσύροντας τους από το παιχνίδι μετά το 2-0.

Έτσι αυτό που έχει μεγάλο ενδιαφέρον είναι ποιοι από τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στα…πιτς θα μπορούν να πάρουν χρόνο συμμετοχής στο ντέρμπι της Κυριακής.

Ο προγραμματισμός που έχει γίνει με τον Ίνγκασον έλεγε ότι ο Ισλανδός που είχε ένα οίδημα στην γάμπα στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό θα αγωνιστεί, όχι απαραίτητα ως βασικός, τεστάροντας την κατάσταση του και ενόψει του τελικού του Κυπέλλου. Οι επόμενες προπονήσεις θα δείξουν αν κάτι τέτοιο είναι δυνατό να συμβεί με τον αρχηγό του ΠΑΟΚ να έχει μείνει εκτός από αρκετές προπονήσεις.

Από την άλλη οι εκτιμήσεις λένε ότι Τάισον, Ντόουγκλας Αουγκούστο και Σάστρε θα βρίσκονται κανονικά στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου στον αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό και κατ΄επέκταση και στον τελικό με την ΑΕΚ.

Αυτός που δύσκολα θα προλάβει, τουλάχιστον την αυλαία του πρωταθλήματος είναι ο Νέλσον Ολιβέιρα που αντιμετωπίζει πρόβλημα στον αστράγαλο. Ο Πορτογάλος θα προσπαθήσει να είναι έτοιμος τουλάχιστον στον τελικό του Κυπέλλου, με τις πιθανότητες πάντως να μην είναι με το μέρος του.

Πηγή: sport24.gr

Related posts

Πανσερραϊκός: «Δώδεκα μποφόρ και το στέγαστρο είναι ακόμα εδώ παρά τις εκτιμήσεις»

admin

Στον τελικό του Ευρωπαϊκού ο Τζάνος

admin

Με 11 χώρες το 30ο Βαλκανικό πρωτάθλημα νέων της Ορεστιάδας

admin