ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ.GR
Image default
ΔΙΕΘΝΗΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ρεάλ: Ο Βαλβέρδε απειλείται με τιμωρία έως και 12 αγώνων για το περιστατικό με τον Μπαένα

Το Σάββατο 8 Απριλίου η κατάσταση στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου ξέφυγε. Ο Φεντερίκο Βαλβέρδε φέρεται να επιτέθηκε με γροθιές στον εξτρέμ της Βιγιαρεάλ, Άλεξ Μπαένα μετά την ήττα της Ρεάλ με 3-2.

Όπως ανέφερε το ESPN το περιστατικό συνέβη στον χώρο του πάρκινγκ και ο λόγος που πυροδότησε την αντίδραση του Ουρουγουανού μέσου των μερένγκες ήταν απρεπές σχόλιο που έκανε Μπαένα για το παιδί του.

Την Τετάρτη (9/4) ανεξάρτητο όργανο της ισπανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας θα ξεκινήσει την έρευνά του για το περιστατικό. Ο Βαλβέρδε και ο Μπαένα θα κληθούν να καταθέσουν τη δική τους πλευρά της ιστορίας.

Το Athletic αναφέρει πως ο Ουρουγουανός ποδοσφαιριστής της Ρεάλ απειλείται με τιμωρία από 4 έως 12 παιχνίδια σε La Liga ή Copa del Rey. Η υπόθεση αναμένεται να τραβήξει πάνω από μήνα και έτσι ο Βαλβέρδε πιθανώς να προλάβει τον τελικό του Κυπέλλου με την Οσασούνα στις 6 Μαΐου.

Επιπλέον, υπάρχει και η περίπτωση ο δικαστής να αποφασίσει πως δεν έχει την δικαιοδοσία να δώσει ποινή, καθώς το περιστατικό δεν συνέβη μέσα στο παιχνίδι.

Πηγή: sport24.gr

Related posts

Οι πρώτες επιτυχίες του Powerlifting στους Παγκόσμιους Αγώνες Special Olympics Berlin 2023

admin

Αυτό που δεν είχε συμβεί ποτέ στο NBA, έγινε τα ξημερώματα της 6ης Απριλίου σε δύο αγώνες

admin

Με δύο αγόρια και δύο κορίτσια η Ελλάδα στο Mediterranean Cup Under 12 στο Σαν Μαρίνο

admin