ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ.GR
Image default
ΔΙΕΘΝΗΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σφραγίζουν το εισιτήριο οι Δανοί

Δανία – Σλοβενία: Ο νικητής σφραγίζει την πρόκριση

Στον 8ο Όμιλο η Σλοβενία με την Δανία έχουν απο 19 βαθμούς, 15 εχει το Καζακστάν που αγωνίζεται με το Σαν Μαρίνο. Την τελευταία αγωνιστική η Σλοβενία, υποδέχεται το Καζακστάν και η Δανία πηγαίνει στο Μπέλφαστ για να παίξει με την αδιάφορη Βόρεια Ιρλανδία.

Η ομάδα λοιπόν που θα κερδίσει σήμερα, στο παιχνίδι Δανία-Σλοβενία θα εξασφαλίσει την πρόκριση, πριν την τελευταία αγωνιστική. Η λογική λέει, πως βάση δυναμικότητας οι Δανοί, σήμερα θα τελειώσουν με την πρόκριση και ο όμιλος θα πάει την Δευτέρα σε τελικό πρόκρισης ανάμεσα στην Σλοβενία και το Καζακστάν με τους Σλοβένους, να περνούν με δύο αποτελέσματα.

Η Δανία, δεν έχει καλά προκριματικά, τουλάχιστον την κρίσιμη στιγμή, σοβαρεύτηκε και κερδίζοντας 0-1 στην Φιλανδία και 3-1 το Καζακστάν, μπήκε σε θέση αφεντικού. Δεν θα έχει σήμερα ο Κάσπερ Χιούμαλτ, διαθέσιμο τον Χόιλουντ, όμως οι επιλογές που διαθέτει είναι υψηλού επιπέδου. Η επιθετική τριάδα θα αποτελείται απο τρεις εκ των Πόουλσεν, Βίντ, Ντόλμπεργκ, Λίντρσομ. Οι Σλοβένοι δεν κερδίζουν κάτι με την ισοπαλία, αν το παιχνίδι είναι εκεί θα ανοιχτούν κάτι που θα ευνοήσει τους σαφώς πιο ποιοτικούς Δανούς. Ο άσος στο 1,67.

Related posts

ΟΑΑ Ηρακλείου Κρήτης και Φάρος Βαρβασίου πρώτευσαν στα γκρουπ της Β’ Εθνικής Λοιπής-Νησιωτικής Χώρας

admin

Τρίτος ο Αλεξούδης στην κατηγορία Under 13 του βουλγαρικού WTT Youth Contender

admin

Εθνική Ελλάδας: Επίσημα Σπανούλης Στον Πάγκο

admin