ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ.GR
Image default
ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΑ LINK ΓΙΑ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ LIVE ΑΠΟ ΤΗΝ Α1 ΚΑΙ ΤΟ VIDEO ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΕΛΙΚΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στον δρόμο για τον μεγάλο τελικό Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού (vid)

Η μεγάλη ώρα πλησιάζει. Η πολύ ξεχωριστή στιγμή για το πρωτάθλημα της Α1 και γενικά την ελληνική επιτραπέζια αντισφαίριση έρχεται με τη μεγάλη αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος Ελλάδας ανδρών.

Ο τελικός των πλέι οφ της Α1 εθνικής κατηγορίας διεξάγεται με αθλητές παγκόσμιας κλάσης Έλληνες και ξένους και αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον ως ένας από τους μεγαλύτερους στα χρονικά του θεσμού. Γίνεται στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και αρχίζει στις 7μμ και μεταδίδεται ζωντανά από το κανάλι gre78.tv στο λινκ https://www.youtube.com/live/Rl5XBZr51ts.

Νωρίτερα, στις 4μμ, διεξάγεται στην ίδια αίθουσα ο αγώνας για τις θέσεις 3-4 μεταξύ του Πέρα Αθηνών  και της ΑΕΚ και θα μεταδοθεί στο λινκ 2023-24 A1 Men Playoff: Bronze medal match – Pera AC-AEK, Live streaming! 25/06/2024, 16:00.

Πριν αό αυτό η ομοσπονδία και το κανάλι gre78.tv ετοίμασαν βίντεο αφιέρωμα στο ζευγάρι του τελικού με αναφορά βεβαίως και στο ματς για το χάλκινο μετάλλιο. Μπορείτε να το δείτε εδώ

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Και τώρα οι δυο τους, με το βλέμμα στον τίτλο!

Related posts

ΠΑΟΚ μεταγραφές: Ανακοίνωσε τον Άντριου Χάρισον

admin

Ελλάδα – Βέλγιο 26-24: Τεράστια νίκη για την Εθνική ομάδα χάντμπολ και βήμα πρόκρισης για το Euro 2024

admin

Η κόρη του Νίκου Γκάλη και η Εθνική στην 5η θέση του Παγκοσμίου πρωταθλήματος cheerleading

admin